Нашите партньори: Е. Миролио

Mirolio_2018-1.jpg

Горди сме да представим един от нашите уважаеми партньори: Едоардо Миролио.

Е. Miroglio е проект, който променя тенденциите на европейския текстилен пазар и непрекъснато се разраства. Само за няколко години успява да се позиционира сред световните лидери в производството и продажбата на прежди и трикотаж.

Високата специализация и специалното внимание към човешкия фактор са водещите фактори в корпоративната философия на E. Miroglio, основавайки се на убеждението, че най-модерните технологии, стремежът към качествено съвършенство, високата наличност на суровини и крайни продукти не са достатъчни, за да осигурят постоянен растеж, ако не се подкрепя от голям ентусиазъм, страст и всеотдайност, в която са участвали всички, които вземат активно участие в проекта, т.е. всички 2 000 души, наети в E. Miroglio.

Двете марки:

  • Платове с марката MIROGLIO LANA, вълнени и камгарни платове, плетени платове, за жени и мъже, както и корпоративна линия.

  • Прежди с марките EM FILATI, RAUMER и SVILOSA YARN, класически и фантастични прежди за плетене, тъкани прежди, камгарни, вълнени и памучни прежди.

Mirolio_2018-2.jpg

История

В средата на 90-те Miroglio, лидер на международния текстилен пазар, прави първата инвестиция в България, като се съсредоточава върху намаляването на производствените разходи, както и върху стратегическата близост до всички европейски пазари и лесния достъп до техническа и технологична поддръжка.

От 2006 г. компанията, разширена и напълно обновена, е напълно придобита от Edoardo Miroglio.

В момента E. Miroglio EAD е една от най-важните европейски текстилни компании.

Проектът започва със закупуването на историческата фабрика за текстил от Slitex. Именно тази инвестиция дава на корпорацията възможността да се позиционира на върха на текстилния свят като производител на камгарни и вълнени тъкани за мъже и жени и плетене на прежди.

Днес Е. Миролио се състои от 7 производствени и корпоративни единици, разположени в Сливен, Ямбол и Свищов в България, Алба и Валли дел Паубу в Италия. Много важен е аспектът на човешките ресурси с екип, който наброява около 2200 души в тези звена.На върха на тази безупречна текстилна система са Gaetano Rimini и неговият персонал, които със своята страст се гордеят, че доставят качество и иновации на световните клиенти.

Фабриката в Сливен е седалището на Миролио Лана и е разположено на 90 000 м2 производствена база и произвежда 7 милиона метра всяка година.

Тук има кръгови плетачни машини, отдел боядисване на тъкани, отдел боядисване на прежди, камгарно предене, предене на вълна, тъкане, лаборатория за анализ, отдел за довършителни текстилни операции, отдел за вземане на проби и контрол на качеството.

Отделът за боядисване тук е много артикулиран и може да боядисва от влакното до преждата и тъканите.

Свиването и тъкането спазват най-високите стандарти във всеки отделен процес. Всички етапи на производството се контролират от контролните пунктове за контрол на качеството и лабораториите.

бояджийница-3.jpg
logo_miroglio_lana.jpg

ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛАТА ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА Е. МИРОЛИО И НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОМПАНИЯТА ТУК: ПРЕЗЕНТАЦИЯ.

Teodora Vukodinova