сватбена рокля | ideamoda.net

Принцеса за един ден: Сватбени рокли за всеки вкус

31 0

Сватбата е важно и важно събитие в живота. Всяко момиче мечтае да бъде обичано и щастливо. На този ден цялото внимание е насочено към булката. Бих искал да се покажа от най -добрата си страна, да представя изгодно достойнство, да очарова с красота и в същото време да се чувствам комфортно. Ето защо е толкова важно да намерите „своя“ сватбена рокля, която да пасва идеално, да отразява вътрешния свят и да съответства на стила на сватбата и темперамента на булката.

Знаем колко е трудно да се направи избор. Всяко момиче е уникално, с неповторим вкус и фигура. Затова направихме асортимента възможно най -разнообразен. Каталогът съдържа рокли с различни цветове, дължини, стилове и стилове. Остава само да намерим желания модел.

Как да изберем тоалет по тип тяло, за да подчертаем благоприятно предимствата, да скрием недостатъците и да прекараме комфортно значителен ден в него? Това ще бъде обсъдено в нашата статия.

Избор на сватбена рокля по тип фигура

Всеки тип фигура може да бъде красиво представен. Пропорционалният силует изглежда хармонично. Няма значение какъв размер носи момичето, дрехите ще помогнат за регулиране на всякакви пропорции. Обмислете препоръките за избор на сватбена рокля за различна физика.

Ябълков или О-образен силует

Видът на фигурата се отличава с подчертан корем. Бременните момичета могат да бъдат включени в същата категория. Ако не искате да се фокусирате върху интересна ситуация, можете да използвате следните трикове:

Изберете рокля с къса дължина с асиметричен подгъв и цепка, за да покажете краката.

Трапецовидният разрез помага да се скрие коремчето

Колкото по -висока е талията, толкова по -масивна ще изглежда долната част на тоалета. Собствениците на фигурата „ябълка“ не трябва да избират кройка, която пасва точно под бюста. Колкото по -близо е акцентът до реалната талия, толкова по -пропорционален ще изглежда силуетът. Сватбена рокля в стил ампир е печелившо решение за тези, които искат да скрият корема си и да подчертаят буйните си гърди.

Фигура „Круша“ или А-силует

Характеризира се със заоблени бедра и крехка горна част. Дъното е по -обемно от бюста и раменете. Талията обикновено е тънка и изразена. Крушовите булки могат да използват няколко техники:

Добавете обем към върха, като изберете рокля с бухалки, волани на гърдите, волани, драперия.

Коригирайте дъното с тоалет с а-образен разрез, трапецовиден подгъв.

Подчертайте талията с колан или плътно прилепване

По -добре е собствениците на фигурата „правоъгълен триъгълник“ да избягват сватбените рокли „рибки“, тъй като привличат вниманието към долната част на тялото, визуално утежняват бедрата.

V-образна форма

Булка с широки рамене и буйни гърди трябва да придаде обем на долната част на тялото. Многобройните сватбени рокли на бална зала правят това лесно. Ако момичето не харесва твърде обемни модели, падаща пола от А-образна линия ще бъде достатъчна. Продуктът с дълги ръкави визуално ще намали раменете.

„Пясъчен часовник“

Собствениците на пропорционална фигура от пясъчен часовник могат да изберат всеки стил сватбени рокли. Няма ограничения по никакъв начин. Струва си да се обърне внимание на други параметри, например дължина, като се вземе предвид височината, сватбеният стил, сезонът.

Правоъгълен силует

Момичетата, принадлежащи към този тип, нямат ясно изразена талия. Всичко е достатъчно пропорционално, но няма достатъчно акценти. Можете да поправите ситуацията, като добавите същото количество обем към горната и долната част на роклята. Корсет, имитацията му, тънък колан ще ви помогнат да направите талията тънка.

Как да изберем сватбена рокля по височина?

Оптимални стилове на рокли за булки с различна височина:

Ефектният, секси модел на русалка подхожда на добре пропорционални момичета със среден ръст и по -висок. По -добре е миниатюрните красавици да го откажат.

Ниска булка трябва да обърне внимание на детайлите на роклята. Дължината може да бъде пълна, средна, къса. Когато избирате макси рокля, най -добре е обувките да се виждат. Всички видове хоризонтални линии на продукта визуално разтягат растежа. Това може да бъде бродерия, панделки, дартс. Високата талия ще ви помогне да удължите краката си. Дълбоко деколте и дълъг влак също играят в полза на бъдещата съпруга.

Височината на младоженеца също има значение, защото на този ден двойката трябва да изглежда като едно цяло. Ако булката е по -висока, можете да изберете пухкава рокля. Този стил визуално съкращава ръста. Не забравяйте за обувките. Нека това е нисък, грациозен ток, стъклени или токчета на шпилка. Високата прическа също не е подходяща.

С малък ръст и великолепна фигура ще помогне сватбената рокля с висока талия. Разрезът трябва да бъде просторен. Изобилието от декор също добавя допълнително чувство. Един прост модел ще изглежда най -изгоден.

Related Post

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *